Grond voor HOB met gunstige voorwaarden nabij centrum Zottegem

Elenestraat 60, 9620 Zottegem

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ122-Elenestraat
 • Prijs:
  € 185.000

Voor meer informatie contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze zeer gunstig gelegen bouwgrond van het type halfopen bebouwing bevindt zich in de Elenestraat te Strijpen. Deze eigendom geniet een zeer vlotte bereikbaarheid, het stadscentrum, winkels, scholen, openbaar vervoer... bevinden zich op wandelafstand!
De grond heeft (volgens het kadaster) een oppervlakte van 732 m², een straatbreedte van +/- 11 m en een gemiddelde diepte van +/- 60m.
Bouwvoorschriften: voor deze grond zijn de algemene voorschriften van toepassing. A) bouwdiepte: de bouwdiepte voor de gelijkvloerse verdieping bedraagt max. 15 m, de bouwdiepte voor het eerste verdiep bedraagt max. 12 m. B) kroonlijsthoogte/nokhoogte/hellingsgraad dak: het is aangewezen om de hoogtes van het naastgelegen huis (Elenestraat 58) te volgen. Dit is echter niet verplicht, bij een afwijking dient er steeds een voorafgaande haalbaarheidsstudie uitgevoerd te worden. C) inplanting: de bouwvrije zijtuinstrook bedraagt 3 m over de gehele diepte van het hoofdgebouw, voor de bouwvrije voortuinstrook dient rekening gehouden te worden met het rooilijnplan.
Geen vergunning, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78