Ruime villa met loods, tal van mogelijkheden!

Doornstraat 92, 9940 Evergem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1998
 • Referentie:
  LA098
 • Prijs:
  € 739.000

Deze villa is gelegen in de KMO zone van de Doornstraat, en biedt een buitenkans voor wie ruim wonen met een zelfstandige, ambachtelijke activiteit wilt combineren.
De woning bestaat op het gelijkvloers over een ruime inkomhal met gastentoilet, een ruime living en keuken welke uitkijken op de rustige, zonnige tuin, een wasplaats, koele berging en een dubbele inpandige garage.
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, waarvan 1 met een inpandige badkamer met ligbad, douche, sauna, dubbele lavabo en toilet, alsook nog een 2de aparte badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet, en een extra bureauruimte welke ook dienst kan doen als vierde slaapkamer, met toegang tot de zolder (berging).
Achteraan de woning is er een ruim, zonovergoten terras waar van alle rust genoten kan worden.

Via een aparte oprit is eveneens de loods met 2 automatische poorten te vinden. De loods bestaat uit een ruime werkplaats, twee aparte bureauruimtes, een aparte werkruimte, een keuken, een sanitaire ruimte (douche, apart toilet en 2 urinoirs), en een bovenverdieping.
EPC 228, elektriciteit conform AREI, stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 8 juni 2021. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05