Charmante, vrijstaande woning met aangename tuin in hartje Zingem!

Omgangstraat 14, 9750 Zingem

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  KRC-1875
 • Prijs:
  € 379.000

BEZOEK NA AFSPRAAK - 0494616093 KAREN OC VASTGOED // Deze vrijstaande woning is gelegen op een boogscheut van het dorpscentrum van Zingem en bevindt zich op een perceel van 944m2.

Indeling van de woning is als volgt: 
Lichtrijke inkomhal, toegang tot beide slaapkamers en badkamer, woonkamer en eetkamer met haard, aansluitende veranda met terras en mooi zicht op de tuin, ruime keuken, garage met voorziening voor wasmachine en droogkast, extra opbergruimte met toegang tot zolder. 

De woning bestaat uit 1 bouwlaag maar mag nog opgehoogd worden en verkeert bouwtechnisch in zeer goede staat. 
Buiten vindt men nog een carport terug en opbergplaats/extra garage. 
De oprit is momenteel gedeeld met de buren en men kan indien gewenst een eigen privatieve oprit creëren aan de andere zijde van het perceel.
Mede straalt de eigendom een uniek karakter uit door de authentieke aanleg van de tuin en het charmant postuur van de woning. 
Indien gewenst kan men een deel van het perceel verkaveld worden voor een halfopen bebouwing. 

Stedenbouwkundige inlichtingen:Vg; Wg; Gdv; Gvkr; Gvv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed.

Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93