Zuid georiënteerde bouwgrond (599m²) voor HOB op zéér centrale ligging

Allemansbos 28, 9420 Erpe-Mere

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  NL098
 • Prijs:
  € 159.500

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
Dit mooi rechthoekig perceel bouwgrond met een oppervlakte van 599m² en Zuid oriëntatie is geschikt voor het oprichten van een halfopen bebouwing met vrijstaande garage.
Het is gelegen in een rustige straat, doch zéér centraal vlakbij het kruispunt 'De Vijfhuizen' en de Gentsesteenweg met tal van winkels. De centra van Lede, Aalst en Erpe-Mere zijn tevens op een vijftal minuten bereikbaar met de auto.
Het perceel is 599m² groot, heeft een straatbreedte van +/- 11m en een diepte van +/- 55m. Het is verplicht aan te bouwen aan de woning links, een bouwvrije strook van 4 meter te behouden (rechts) en mogelijk een vrijstaande garage te bouwen aan de rechterzijde. Standaard mogen er twee volwaardige verdieping met een zadeldak opgericht worden, waarbij het gelijkvloers een bouwdiepte van max. 15m en de verdieping min. 9m en max 11m heeft.
Geen bouwverplichting. INTERESSANTE EIGENDOM!
Woongebied, geen vergunning uitgereikt, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Mogelijk overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15