Gunstig gelegen op te frissen appartement

Hippodroomstraat 19, 8500 Kortrijk

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  HM-008
 • Prijs:
  € 189.500

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Hana - OC Vastgoed: 0493/44.24.16 of hana@ocvastgoed.be

Dit lichtrijke op te frissen appartement is gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum, nabij belangrijke invalswegen en buurtwinkels. Het appartement bevindt zich op de 1ste verdieping van een appartementsgebouw waar slechts 3 appartementen in gehuisvest zijn.

De indeling is als volgt:
Bij het betreden van het appartement kom je in de inkomhal die voorzien is van inmaakkasten. Er is een afgesloten bergruimte waar ook de boiler is in ondergebracht.
Via de hal kom je terecht in de ruime eetkamer en zithoek die toegang geven tot het balkon aan de straatkant. Aansluitend vind je de aparte uitgeruste keuken met lichtkoepel.
Aan de andere kant van de hal liggen de 2 slaapkamers die toegang geven tot een afgesloten terras waar je heerlijk kan vertoeven. 
De badkamer beschikt over een bad, lavabo en toilet.
Bij het appartement is ook een gemeenschappelijke garage inbegrepen: deze biedt staanplaats aan een wagen en kan verder ook als bergruimte dienst doen.

Verwarming op aardgas.
EPC: 260 kWh/m2

Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, bouw vergund, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, blanco bodemattest. Geen overstromingsgevoelig gebied.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Hana Mujkanovic
M: hana@ocvastgoed.be
T: +32 493 44 24 16