Ruime halfopen bebouwing te Kortrijk

Tulpenlaan 48, 8500 Kortrijk

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1964
 • Referentie:
  HM-001C
 • Prijs:
  € 245.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Hana - OC Vastgoed: 0493/44.24.16 of hana@ocvastgoed.be

Deze op te frissen woning is gunstig gelegen aan de rand van het stadscentrum, in een residentiële buurt. In de nabijheid bevinden zich scholen, winkels en sportfaciliteiten. Bovendien zorgen de nabijgelegen invalswegen voor een goede bereikbaarheid.

Deze halfopen bebouwing beschikt over een zonnige tuin rondom de woning waar u heerlijk kan genieten van het mooie weer.

Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal, deze geeft toegang tot de ruime lichtrijke leef- en zitkamer met houtkachel. Daarnaast kan men vanuit de hal ook terecht in de ruime keuken met zitplaats. Achter de keuken is er een toegangsdeur naar de garage waar één wagen kan geparkeerd worden en die verder nog bergruimte biedt. Op het gelijkvloers bevindt zich ook een gastentoilet. 

Op de 1e verdieping bevindt zich de badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Verder op het verdiep vinden we twee slaapkamers. Op de 2e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met dakvenster.

De woning heeft ook een zolder met uitschuifbare ladder die reeds is geïsoleerd en als bergruimte kan gebruikt worden. Als extra troef beschikt de woning ook over een ruime kelder die kan gebruikt worden als bergplaats en/of wasruimte.

EPC: 444 kWh/m2
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 21/05/2021. 
 

 • Algemeen
 • Interieur
Hana Mujkanovic
M: hana@ocvastgoed.be
T: +32 493 44 24 16