Luxueus en lichtrijk nieuwbouwapp. met 1 slpk en parkeerplaats

Houtemstraat 1A, 9550 Herzele

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2021
 • Referentie:
  NL095
 • Prijs:
  € 182.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15.
Het appartement geniet een zéér centrale ligging aan het kruispunt 'De Vierwegen'. Er zijn bushaltes vlak aan het gebouw, belangrijke invalswegen, het station van Herzele en tal van winkels zijn in de onmiddellijke omgeving en/of te voet bereikbaar. 
Het bevindt zich op de tweede verdieping en is bereikbaar via een LIFT. Het is afgewerkt met uitsluitend kwalitatieve materialen en voldoet aan de huidige isolatie- en energienormen.
Indeling: gang, lichtrijke woonkamer (hele dag door zon) met open keuken voorzien van inbouwtoestellen, ruime slaapkamer met aansluitend een badkamer en een apart toilet. Balkon aanwezig. Zolder aanwezig (toegankelijk via een valluik).
Aankoopverplichting van een autostaanplaats voor het gebouw ten bedrage van € 7.500 of € 8.000. Gemeenschappelijke fietsenberging en ruimte om afvalcontainers te zetten.
PVC ramen met super isolerende beglazing (K-waarde 1.0), CV op aardgas - vloerverwarming, 20cm dakisolatie aanwezig, 4 ZONNEPANELEN aanwezig, mechanisch ventilatiesysteem aanwezig.
INTERESSANT APPARTEMENT, ZOWEL VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!
Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, niet overstromingsgevoelig gebied.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15