Centraal gelegen handelsruimte met 2 woningen

Roeselaarsestraat 66, 8870 Izegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1939
 • Referentie:
  HM-005
 • Prijs:
  € 400.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Hana - OC Vastgoed: 0493/44.24.16 of hana@ocvastgoed.be

Deze instapklare woning is gelegen in het centrum van Izegem. Het gebouw bestaat uit twee woningen en een handelsruimte die momenteel dienst doet als krantenwinkel. De woningen hebben elk een eigen huisnummer namelijk 68 voor de krantenwinkel en 66 voor de woning die momenteel verhuurd is. 

De indeling van woning 68 is als volgt: 
Men komt binnen in de krantenwinkel die toegang verleent naar de woning achteraan, leefruimte met gaskachel, uitgeruste keuken met toegang naar de koer, badkamer met douche, lavabo en toilet. Daarnaast is er nog een kelder met vaste trap. Via de houten trap kom je op de eerste verdieping waar er zich twee ruime slaapkamers bevinden. Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens twee ruime slaapkamers. Daarnaast wordt er een garage met elektrische poort mee verkocht, deze bevindt zich op enkele honderd meters van de woningen. 

De indeling van woning 66 is als volgt: 
Via de inkomhal kom je terecht in de leefruimte met gaskachel, eetruimte, uitgeruste open keuken, badkamer met douche, lavabo en toilet. Via de eetruimte kan men naar de koer. De woning beschikt ook over een kelder met vaste trap. Via de inkomhal kom je op het eerste verdiep waar er zich twee ruime slaapkamers bevinden. Op de tweede verdieping bevinden zich eveneens twee ruime slaapkamers. 

Handelsfonds van de krantenwinkel eventueel over te nemen


EPC: 
Huisnummer 66: 420 kWh/m2
Huisnummer 68: 470 kWh/m2

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag sinds 6/5/2021
 

 • Algemeen
 • Interieur
Hana Mujkanovic
M: hana@ocvastgoed.be
T: +32 493 44 24 16