2 slaapkamer appartement Residentie Roosevelt

Joannes Huyslaan 2, 8790 Waregem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2020
 • Referentie:
  NS-046 Residentie Roosevelt 2.8CCC
 • Prijs:
  € 248.000

Voor meer informatie of een bezoek aan dit project: bel Nathan Sierens - OC Vastgoed op het nummer 0470 06 80 15 of mail naar nathan@ocvastgoed.be. 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR, NIEUWE VOORWAARDEN!!! inclusief bovengrondse autostaanplaats 

Prachtig appartement (94,4 m²) op de tweede verdieping van Residentie Roosevelt. 
Vlotte verbindingen (E17 en Expresweg) door de topligging in Waregem. 

INDELING: 2 slaapkamers, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een volledig uitgeruste keuken, een toilet, een ruime berging, een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel, 2 terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte en 1 aangrenzend aan de slaapkamer). Er zijn in het gebouw 4 liften aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse staanplaats en/of ondergrondse garage of staanplaats met private kelderberging. 

De bouwheer heeft zich zelf gevestigd in het project dus u mag zeker zijn van kwaliteit. Er werd gewerkt met ruime budgetten. De wet Breyne is niet van toepassing. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (6% of 21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). Nog 8/21 beschikbaar. 

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Nathan Sierens
M: nathan@ocvastgoed.be
T: +32 470 06 80 15