Luxueus nieuwbouw gelijkvloersapp. met parkeervoorzieningen en tuin

Borrekent 24, 9450 Denderhoutem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2016
 • Referentie:
  NL093 - App
 • Prijs:
  € 439.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Het appartement is gelegen vlakbij het centrum van Denderhoutem met tal van winkels én is tevens centraal gesitueerd tussen Ninove en Haaltert.
Het bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping van een kleinschalige luxeresidentie "Natuurzicht", bestaande uit 5 entiteiten, met bijhorende private autostaanplaatsen en kelderberging. 
Indeling: inkom/gang, lichtrijke woonkamer met groot schuifraam welk toegang biedt tot het terras en de tuin, open keuken met eiland voorzien van alle toestellen, 3 ruime slaapkamers, badkamer met inloopdouche, dubbel lavabomeubel en een toilet, een apart gastentoilet en een berging. Twee terrassen en een tuin aanwezig (met een robotgrasmaaier) met een prachtig zicht op de groene omgeving achteraan. Het terras grenzend aan de woonkamer is voorzien van een overkapping. Twee private parkeerplaatsen (voor het gebouw in de kelderverdieping) en een kelderberging (allemaal in de prijs inbegrepen). LIFT aanwezig.
Het appartement is uitsluitend afgewerkt met kwalitatieve-luxematerialen. Het voldoet aan de huidige energienormen: zonnepanelen, ventilatiesysteem, volledig geïsoleerd, driedubbele beglazing, hoogrendementsketel verwarming,... 
VERKOOP ONDER REGISTRATIESTELSEL!
E-peil: 23, EPB: 36,49 kWh/m². Stedenbouwkundige inl. in aanvraag sinds 30/03. Deels mogelijk overstromingsgevoelig gebied.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15