Prachtig ruim instapklaar 2slpk appartement (104m2)

Franklin Rooseveltlaan 41, 8790 Waregem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2021
 • Referentie:
  NS-060 Residentie Roosevelt 2.5
 • Prijs:
  € 285.000

Voor meer informatie of een bezoek aan dit appartement: bel Nathan Sierens - OC Vastgoed op het nummer 0470 06 80 15. 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR & REEDS PROFESSIONEEL GESCHILDERD + GRATIS BOVENGRONDSE AUTOSTAANPLAATS!  

Prachtig appartement (103,9 m²) op de tweede verdieping van Residentie Roosevelt. 
Vlotte verbindingen (E17 en Expresweg) door de topligging in Waregem. 

INDELING: 2 zeer ruime slaapkamers, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een volledig uitgeruste open keuken met kookeiland in composiet, een toilet, een ruime berging, een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel, 2 terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte en 1 aangrenzend aan de slaapkamer). Er zijn in het gebouw 4 liften aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop extra ondergrondse staanplaats met berging.

De bouwheer heeft zich zelf gevestigd in het project dus u mag zeker zijn van kwaliteit. Er werd gewerkt met ruime budgetten. De wet Breyne is niet van toepassing. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (6% of 21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). Nog 10/21 beschikbaar. 

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, niet overstromingsgevoelig.
Vraagprijs: €285.000 excl. kosten

 • Algemeen
 • Interieur
Nathan Sierens
M: nathan@ocvastgoed.be
T: +32 470 06 80 15