Bouwgrond voor OPEN BEBOUWING met gunstige bouwvoorwaarden te Malderen!

Zwaluwstraat tussen nummer 25 & 27, 1840 Londerzeel

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  ADB027C
 • Prijs:
  € 260.000

Beschikbare documenten over het perceel kunnen gedownload worden via WWW.OCVASTGOED.BE
Voor meer informatie of een bezoek contacteer Anne De Block van OC Vastgoed: 0471 38 00 36 of anne@ocvastgoed.be

De goed gelegen bouwgrond van het type open bebouwing bevindt zich in de Zwaluwstraat te Malderen/Londerzeel, op een boogscheut van het Groene Buggenhoutbos. De grond heeft een oppervlakte van 770m²  en een straatbreedte van 18 m. De luchtbeelden zijn louter informatief en kunnen geen verhaal doen ontstaan. de exacte maten en oppervlaktes zijn te vinden op het verkavelingsplan.
De bouwgrond is gelegen in de nabijheid van belangrijke invalswegen en buurtwinkels, alsook het station van Malderen op wandelafstand. 

Stedebouwkundige voorschriften:
1) BESTEMMING
Open bebouwing.
2) INPLANTING
Op het verkavelingsplan wordt de zone voor het hoofdgebouw vastgelegd: 12,00 meter breedte en aan de achterzijde een diepte van 15,00 meter gesitueerd op minimaal 3,00 meter van de perceelgrens (zie verkavelingsplan).
3) MATERIALEN
Vuurvaste overwegend: baksteen, kunst-of natuursteen; pannen of leiendaken (natuurleien of kunstleien) van hetzelfde formaat.
De gevels, de buitenkanten, de bedekkingen van de constructies moeten in éénezelfde architecturale stijl worden opgericht.
4) AFMETINGEN
Zie grondplan in bijlage. Kroonlijsthoogte van 3,00 meter voor de bungalowtypen tot 6,00 meter voor de gebouwen met verdieping, te nemen vanaf de begane grond. Bedaking van plat tot hellend over 45°.
5) AUTOBERGPLAATSEN
Eén per woning is verplicht: zij kan deel uitmaken van het hoofdgebouw, of zoniet afzonderlijk worden opgericht met een oppervlakte van 40m², met een plat dak, tot 3,3 meter hoog en in te planten op 20 meter achter de bouwlijn, los van het hoofdgebouw. 
6) BIJGEBOUW
Tuinhuisje, serre, berging is toegestaan met een oppervlakte van 6m², kroonlijsthoogte 2,6 meter, nokhoogte 3,5 meter, inplanting minimum 2m van de perceelsgrenzen.
7) HOVINGEN
Voortuin en zijdelingse bouwvrije stroken komen in groenaanleg behoudens de opritten; afsluitingen in levende hagen van max. 1,50 meter hoogte. Palen van maximum 1,20 meter hoogte, muurtje van 0,40 meter hoogte gemeten van de grond. Ongelijkgrondse afritten in voortuin zijn verboden. Het huidig terrein is vage grond gelegen op straatniveau.
8) UITRUSTING
Water, elektriciteit, openbare verlichting, riolering. 

Brutovloerindex: 300m² 

Staatbreedte Perceel: 18 meter
Diepte Perceel op het diepste punt: 45 meter

Deze renders geven een voorbeeld van wat er mogelijk is op dit perceel.

Ovam: Deze grond is niet opgenomen in het grondeninformatieregister (blanco bodemattest)

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning, woongebied , geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, verkavelingsvergunning, geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Anne De Block
M: anne@ocvastgoed.be
T: +32 471 38 00 36