(Verder) te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin

Kanaalstraat 106, 9940 Evergem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1960
 • Referentie:
  LA091
 • Prijs:
  € 219.000

In de nabijheid van winkels, openbaar vervoer en school en de belangrijkste invalswegen, bevindt zich deze toffe te renoveren woning met tuin, en garage.
Op het gelijkvloers bestaat de woning uit een inkomhal, een woonkamer, ruimte voor de keuken, aparte berging en toilet, een kelder en toegang tot de tuin.
Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime kamers, alsook de mogelijkheid tot het creëren van een badkamer, en een vaste trap naar de zolderverdieping, waar nog 2 slaapkamers voorzien zijn, welke al in de gyproc staan, voorzien zijn van isolatie en nieuwe Veluxen.
Achteraan de woning bevindt zich een bergruimte, een toffe, zonnige tuin, een tuinhuis, een garage en een aparte toegang, wat het voordeel heeft dat fietsen, groenafval,... via daar afgevoerd kunnen worden.
De elektriciteit werd reeds grotendeels vernieuwd, maar dient nog afgewerkt en gekeurd te worden. Er werd reeds een nieuwe digitale meter geplaatst.

EPC 875 (alvorens plaatsen dakisolatie). Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05