Ruime villa met tal van mogelijkheden te Herzele

Provincieweg 546, 9550 Herzele

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1962
 • Referentie:
  DJ089-Provincieweg
 • Prijs:
  € 399.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze gunstig gelegen en solide open bebouwing is een woning van het type "villa" welke dateert uit de jaren '60 en bevindt zich op de Provincieweg te Hillegem, de woning is uiterst vlot bereikbaar en biedt zicht op groen!
Indeling: gelijkvloers: inkomhal, bureel, gezellige leefruimte en eetplaats met haard, ruime keuken, wasplaats/bergplaats, toilet, multifunctionele ruimte (voormalige toonzaal), grote tuin met terras.
Eerste verdieping: nachthal, 4 ruime slaapkamers (allen met parketvloer), badkamer met douche en dubbele lavabo, afzonderlijk toilet.
De woning staat volledig op kelder : enorme garage met grote stockageplaats (de hoogte van de poort bedraagt 2,3 meter), wijnkelder. Er is een zolder (bereikbaar via een luik).
De constructie van het gebouw is volledig in betonnen gewelven, deze woning is op te frissen/te renoveren, er is centrale verwarming op stookolie en overal dubbel glas. Omwille van de multifunctionele ruimte en het bureel op het gelijkvloers en de vele ruimte aan stockage in de kelder is deze woning eveneens geschikt voor gemengd gebruik. EPC: 834.
Woongebied met landelijk karakter, vergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78