Zeer ruime handelswoonst met tal van mogelijkheden op charmante locatie!

Boekhoutedorp 7, 9961 Boekhoute

 • Type:
  Handelspand
 • Bouwjaar:
  1986
 • Referentie:
  LA090
 • Prijs:
  € 449.000

Onder de kerktoren van Boekhoute, en naast Kasteel ter Leyen vinden we deze charmante, ruime handelswoonst met vele mogelijkheden!
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een zeer aangename, ruime leefruimte met open keuken (wasmachine, combi oven, friteuse), en een aangrenzende berging/wasplaats.
Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers, en bestaat er op de hal nog de mogelijkheid tot het creëren van een extra kamer (momenteel een scheiding met kast), alsook een ruime dressing, badkamer met lavabomeubel, bad, douche en toilet, en berging en een ruime stockagezolder met zoldertrap. 
Het handelsgelijkvloers is toegankelijk vanuit de keuken, maar heeft ook 2 aparte ingangen. Het handelsgelijkvloers bestaat uit verschillende ruimtes, die naargelang de toekomstplannen die u met het pand heeft, voor verschillende doeleinden kunnen dienen.
Momenteel bestaat het handelsgelijkvloers uit een ruime fietsenwinkel met fietsenherstelplaats en achterliggende bergruimtes, alsook een schoonheidssalon/massagesalon en winkel, welke apart toegankelijk zijn van de fietsenwinkel.
Via de ruime oprit is er eveneens een ruime garage te bereiken, alsook een afgeschermde, zonnige tuin.

Meerdere parkeerplaatsen voorzien voor de handelsruimte!

Kom gerust langs, en laat u overtuigen door de eindeloze mogelijkheden die deze eigendom te bieden heeft.

EPC 231, verwarming op aardgas. Krachtstroom aanwezig (elektriciteit). Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05