Lichtrijke penthouse met 1 slaapkamer Residentie Roosevelt

Joannes Huyslaan 2, 8790 Waregem

 • Type:
  Penthouse
 • Bouwjaar:
  2020
 • Referentie:
  NS-050 Residentie Roosevelt 3.4CCC
 • Prijs:
  € 235.000

Voor meer informatie of een bezoek aan dit project: bel Nathan Sierens - OC Vastgoed op het nummer 0470 06 80 15 of mail naar nathan@ocvastgoed.be. 

ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR!!!
REEDS PROFESSIONEEL GESCHILDERD + GRATIS BOVENGRONDSE AUTOSTAANPLAATS INCL.

Prachtig appartement (75,3 m²) op de derde verdieping van Residentie Roosevelt. 
Vlotte verbindingen (E17 en Expresweg) door de topligging in Waregem. 

INDELING: 1 slaapkamer, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een volledig uitgeruste keuken, een toilet, een ruime berging, een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel, terrassen met schuiframen aan beide kanten. Er zijn in het gebouw 4 liften aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse staanplaats en/of ondergrondse garage of staanplaats met private kelderberging. 

De bouwheer heeft zich zelf gevestigd in het project dus u mag zeker zijn van kwaliteit. Er werd gewerkt met ruime budgetten. De wet Breyne is niet van toepassing. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (6% of 21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). Nog 10/21 beschikbaar. 

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Nathan Sierens
M: nathan@ocvastgoed.be
T: +32 470 06 80 15