Architecturale parel met Scheldezicht te Dendermonde

Sint-Ursmarusstraat 64, 9200 Baasrode

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  2000
 • Referentie:
  ADB042
 • Prijs:
  € 620.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Anne De Block van OC Vastgoed: 0471 38 00 36 of anne@ocvastgoed.be

Deze polyvalente, Art Nouveau geïnspireerde woonst vindt zijn rustige ligging aan de Schelde te Baasrode, Dendermonde. Dit prachtig uitzicht brengt de rust met zich mee. Deze groene, rustige buurt bevindt zich op een boogscheut van Baasrode centrum. Scholen en belangrijke invalswegen binnen bereik.
  
De indeling als volgt:
Gelijkvloers: impressionante inkomhal met lichtrijke oranjerie dat uitkijk biedt op de zuid-gerichte tuin met gezellige waterpartij, open bureauruimte met zicht op oranjerie, gastentoilet, wasplaats, opbergplaats, passage die toegang geeft naar de gesloten tweede bureauruimte of kamer met dressingruimte.

Eerste verdieping te betreden met trap of geïnstalleerde lift: centrale overloop, afzonderlijk toilet, gezellige leefruimte met uitzicht over de Schelde, keuken uitgerust met alle geïnstalleerde toestellen en terras, opbergplaats.
Prachtige badkamer uitgerust in marmeren afwerking met ligbad, douche, toilet en dubbele lavabo die toegang geeft naar de slaapkamer met authentieke elementen. 

Tweede verdieping te betreden met trap: ruime slaapkamer met watervoorziening ontworpen in bootvorm met uitzicht over de Schelde.

Dakterras met uitzicht op de Schelde.
Zuid-gerichte tuin met waterpartij zorgt voor de wederkerende rust in deze woongelegenheid.

Deze woonst is perfect geschikt voor de uitoefening van een vrij beroep wegens de voorziening van zowel parkeerplaats rechtover de woning als de inpandige garage en de mogelijke opsplitsing tussen privé en werkruimte.


Dit is een unieke parel met magnifiek uitzicht, aarzel niet om een kijkje te nemen. 


EPC 174 / Opp: 280m² / Bwo: 436m²
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning.
Geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Anne De Block
M: anne@ocvastgoed.be
T: +32 471 38 00 36