Luxueuze villa met parktuin, goed gelegen te Scheldewindeke

Pastoor De Vosstraat 41, 9860 Scheldewindeke

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1970
 • Referentie:
  NL085
 • Prijs:
  € 595.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten voor verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze statige villa op een perceel grond van 1845m² is zéér centraal gelegen te Scheldewindeke, op de grens met Balegem en dichtbij de E40 te Wetteren.
In 2002 en 2010 onderging de eigendom zowel binnen als buiten een totale metamorfose en werd tevens uitgebreid met een veranda. Er werd steeds gekozen voor innovatieve en luxueuze materialen.
De Zuid-Oost georiënteerde parktuin met vijver en achteraan zicht op de velden (agrarisch gebied = komt nooit bebouwing) biedt volledige privacy en rust.
Het woongedeelte bevindt zich gelijk met het tuinniveau. Daar vindt men de ruime inkomhal/gang met natuursteen vloer, een lichtrijke woonkamer in L-vorm met inbouwcassette en massief parket, ruime leefkeuken (voorzien van Amerikaanse koelkast, koffiemachine, vaatwas, stoomoven, oven, microgolf, kookplaat en dampkap) met veranda en relaxruimte eveneens met natuursteen vloer, bureau met inbouwkasten en vast bureau (kan eventueel verbouwd worden tot extra slaapkamer), 2 slaapkamers (waarvan één momenteel is ingericht als dressing), badkamer met alle voorzieningen en een apart toilet. Op het straatniveau vindt men een garage voor 2 wagens en tevens 2 bergruimtes. Een uitbouw op de zolderverdieping is ook mogelijk om extra kamers te creëren.
Enkele belangrijke zaken opgesomd: PCV ramen met rolluiken, CV op stookolie, conforme elektriciteit, dakisolatie, centraal stofzuigsysteem, alarm + camerabewaking, zonnewering achteraan, airco in veranda/keuken, waterverzachter, regenwaterput.
UNIEKE EIGENDOM OP SUPER LOCATIE!
EPC: 317 kWh/m². Sted. inl. in aanvraag sinds 12/11/2020. Niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15