Design appartement te koop op goede en bereikbare locatie in Gent!

Heernislaan 25, 9000 Gent

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  KRD-1860
 • Prijs:
  € 299.000

BEL KAREN OC VASTGOED OP 0494 61 60 93 - Nabij de stadskern van de mooie stad Gent, op de stadsrand tussen het stadsleven dat bruist en de rust, kan je deze prachtige high-end smaller loft of appartement terugvinden. De loft werd gestript in 2015 en in luxe en ere herstelt in 2016! Deze 4 appartementen zijn dus gloednieuw! . De loft geniet dus van al de luxe en het cachet dd. 2020. Er werd gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en dit in combinatie met unieke licht elementen, maakt de loft tot de parel die ze nu is! We betreden de loft centraal, via de inkomhal en het toilet! Hierna komen we in de open keuken met eetplaats terecht. Hier heb je enorm veel lichtinval en bovendien bestaat de mogelijkheid om een dakterras te creëren vanuit deze plaats. Verder vinden we de wasplaats en berging hier ook terug. Aanpalend aan deze ruimte vinden we de woonruimte terug die een open karakter heeft tot aan de nok van het dak! Kortom PRACHTIG! De eerste slaapkamer vinden we aansluitend samen met een dressingkast en de badkamer. Indien je nog een 2de slaapruimte wenst te creëren kan dit perfect! Er is een melanine aanwezig in de woning welke een leuke kinder- en/of speelkamer zou kunnen zijn! Parking? Geen probleem! In de straat achter deze eigendom vinden we een complex met staanplaatsen/-boxen te huur/te koop! Naar verhuurwaarde toe is dit appartement zeer gunstig! 
De verbinding met de voornaamste toegangswegen zoals de E17 (op 2min rijden) en E40 zijn nabij gelegen (op 10 min rijden) en het Sint-Pieters-Station en het Dampoort station zijn kortbij. Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
GVVG; Wg; Gdv; Gvkr; gvv; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnvetariseerd erfgoed

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 494 61 60 93