Nieuwbouw dakappartement met ruime terrassen

Hundelgemsesteenweg 55, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Penthouse
 • Referentie:
  SDN 269/09
 • Prijs:
  € 394.500

Deze penthouse is gelegen op de bovenste verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit dakappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 108 m2.
Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken met keukeneiland. Vanuit de leefruimte heb je toegang tot de twee terrassen van samen 47 m2. Aan de keuken is er een praktische berging voorzien met aansluiting voor de wasmachine. Verder zijn er twee slaapkamers met elk hun eigen badkamer. Aan de eerste slaapkamer is er een badkamer met dubbele wastafel en douche. Aan de tweede slaapkamer is er een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Verder is er nog een afzonderlijk toilet voorzien.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via 0485/61 59 22 of serge@ocvastgoed.be.

 • Algemeen
 • Interieur
Serge De Neef
M: serge@ocvastgoed.be
T: +32 485 61 59 22