Nieuwbouw 2 slaapkamer appartement met terras

Hundelgemsesteenweg 55, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  SDN 269/08
 • Prijs:
  € 328.800


Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 92,5 m2.
Het appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken. Aan de keuken is een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine. Verder zijn er 2 slaapkamers en een badkamer met ligbad en dubbele wastafel. Ook is er nog een extra bureauruimte en een afzonderlijk toilet voorzien. Vanuit de leefruimte en één van de slaapkamers heb je toegang tot het terras van 13,7 m2.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via 0485/61 59 22 of serge@ocvastgoed.be.

 • Algemeen
 • Interieur
Serge De Neef
M: serge@ocvastgoed.be
T: +32 485 61 59 22