Nieuwbouw 1 slaapkamer appartement met terras

Hundelgemsesteenweg 55, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  SDN 269/07
 • Prijs:
  € 212.200


Dit appartement is gelegen op de tweede verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter.

Dit appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 63 m2.
Het appartement heeft een lichtrijke leefruimte met een open, ingerichte keuken. Er is 1 ruime slaapkamer met de badkamer ensuite. De badkamer heeft een dubbele wastafel en een ligbad. Vanuit de leefruimte en de slaapkamer heb je toegang tot het terras van 6 m2. Verder is er nog een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine en een afzonderlijk toilet.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via 0485/61 59 22 of serge@ocvastgoed.be.

 • Algemeen
 • Interieur
Serge De Neef
M: serge@ocvastgoed.be
T: +32 485 61 59 22