Gelijkvloers 1 slaapkamer appartement met tuin

Hundelgemsesteenweg 55, 9820 Merelbeke

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  SDN 269/01
 • Prijs:
  € 198.300


Dit 1 slaapkamer appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van Residentie Flora. Een kleinschalig project met 9 appartementen. In de onmiddellijke nabijheid van het project zijn er scholen, winkels, restaurants en verschillende sport- en natuurvoorzieningen. Zoals het Liedermeerspark op minder dan 200 meter
Dit appartement omvat een lichtrijke leefruimte met open, ingerichte keuken. De leefruimte geeft uit op het terras van 10 m2 en de tuin van 30 m2. In de studio is een afgescheiden slaapruimte. Verder is er nog een badkamer met douche en dubbele wastafel. Verder is er nog een afzonderlijk toilet en een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.

Het appartementen wordt afgewerkt met tijdloze en duurzame materialen. De keuken en badkamer worden volledig ingericht. Op dit moment heb je nog keuze in de afwerking en materialen.

Er zijn 12 parkeerplaatsen en een fietsenberging met plaats voor 15 fietsen.

Er is een vlotte verbinding richting centrum Gent. En via de R4 en de E40 heb je een snelle verbinding in diverse richtingen. Op wandelafstand is er ook een bushalte.

Voor meer info of plannen kan u Serge van OC vastgoed contacteren via 0485/61 59 22 of serge@ocvastgoed.be.

 • Algemeen
 • Interieur
Serge De Neef
M: serge@ocvastgoed.be
T: +32 485 61 59 22