Landelijke halfopen bebouwing/handelspand met loods te Zottegem

Langestraat 26, 9620 Zottegem

 • Type:
  Handelspand
 • Bouwjaar:
  1982
 • Referentie:
  LJ015C
 • Prijs:
  € 529.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Laureen Jacquet van OC Vastgoed via 0478 83 58 14 of laureen@ocvastgoed.be.  - Deze ruime halfopen bebouwing is vlot bereikbaar in de Langestraat te Zottegem. Bovendien bevindt de woning zich nabij de invalsweg N42. Het centrum van Zottegem is op slechts 3 km.
Openbaar vervoer is op wandelafstand bereikbaar!

Het betreft een kwalitatieve woonst, gebouwd in 1982 en dit op een perceel van 2390 m².
Indeling: inkomhal met gastentoilet, ruime woonkamer met aansluitende eetplaats, geïnstalleerde open keuken, polyvalente ruimte. Een groot terras die aansluit bij het tweede woonhuis.
De eerste verdieping bevat 4 slaapkamers waarvan 3 grote en 1 kleine, badkamer met ligbad en douche alsook dubbele lavabo, afzonderlijk toilet, dressing. De woning is volledig onderkelderd. Verwarming op aardgas en elektriciteit, overal dubbel glas.Er is een zolder aanwezig, deze is bereikbaar via een luik en biedt uitbreidingsmogelijkheden.
In het midden van het perceel bevindt zich een tweede huisje dat op zijn beurt ideaal is voor een B&B, zaak of kantoor. Het is ook ideaal te gebruiken als kangoeroewoning. Het extra huijes beschikt over een woonkamer met eetplaats, keuken, eigen slaapkamer, sauna, aparte douche, jacuzzi en een afzonderlijk terras.
De omvangrijke tuin bevindt zich achteraan de woning met aansluitende loods van 465m².
Langs de zijkant van de woning is een uitgestrekte oprit voorzien die uitmondt achteraan het perceel aan de loods.

Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning Uitgereikt; Woongebied & landschappelijk waardevol agrarisch gebied; Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht; Verkavelingsvergunning; mogelijk overstromingsgevoelig gebied; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC: 401 kWh/ m².

 

 • Algemeen
 • Interieur
Laureen Jacquet
M: laureen@ocvastgoed.be
T: +32 478 83 58 14