Zorgeloos en residentieel wonen, op een boogscheut van het centrum.

Désiré Waelkensstraat 60, 9700 Oudenaarde

 • Type:
  Assistentiewoning
 • Bouwjaar:
  2015
 • Referentie:
  PVP 011
 • Prijs:
  € 185.000

In 2016 werd op deze site de bouw voltooid van "Residentie Keizerhof". 
Dit woonproject bestaat uit 80 assistentieflats, verdeeld over 2 woonblokken.
Om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken, werd bij de ontwikkeling van dit project maximaal ingezet op kwaliteit, comfort en duurzaamheid (ventilatiesysteem, Epeil E61, badgesysteem,...).

Ook de locatie van Residentie Keizerhof is een troef! 
De centrale ligging vormt het ideaal evenwicht tussen rustig wonen in een groene omgeving, met het comfort van supermarkten, handelszaken en andere faciliteiten op wandelafstand. 
De gezellige markt van Oudenaarde ligt slechts op 1,2 km van de Residentie.  Daarenboven is er een vlotte aansluiting naar de N60, zodat familie en vrienden makkelijk op bezoek kunnen komen. 
Maar deze assistentieflats bieden veel meer dan dat!
De comfort-en zorgdiensten (boodschappendienst, kapper, medische permanentie,...), de veilige fiets-en wandelpaden, een bruisende brasserie om de hoek,... bieden aan de 65+ bewoners een hoge woonkwaliteit met hotelallures.

Appartement A01.02 heeft een bewoonbare oppervlakte van 60 m², en beschikt over een ruime en lichtrijke woon/zitplaats met digitaal informatiescherm, een open keuken, een ruime slaapkamer (1 of 2 personen), een berging/wasplaats, een badkamer, een privéterras met zongerichte tuin en een kelderberging. De gehele woning is – net als de residentie – rolstoeltoegankelijk, met een inrijdouche in de badkamer en een aangepaste keuken.  Elk vertrek is uitgerust met internetaansluiting en gestructureerde bekabeling.

Het appartement valt onder de verkoopregeling van 10%.
GEEN BTW REGELING VAN 21%!!

Overzicht van de kosten:

- SyndicuskostenKosten mede-eigendom = 75 €/maand 
Dit omvat syndicuskosten + werkkapitaal (onderhoud liften, onderhoud verwarmingsbrander, onderhoud groendaken,...)

- Comfort + zorgdiensten = 13 €/dag voor 1 persoon of 19 €/dag voor 2 personen.
Dit omvat: woonassistent TP 6, telefonische permanentie, overbruggingsassistentie, crisisassistentie 24/24/ en 7/7, coördinatie van de zorg, gebruik oproepsysteem, gebruik fitnisstoestellen en petanquebaan, gebruik en onderhoud gemene delen, hulp en administratieve ondersteuning, wassen van niet toegankelijke ramen, ophaling afval, deelname gebruikersraad, organisatie activiteiten en evenementen, gebruik welness (sauna, jaccuzzi, infrarood), broodbesteldienst, boodschappendienst, medicijnenservice, frequent bezoek aan de bewoner, verzekering inboedel en burgerlijke aansprakelijkheid, klusjesdienst (bij verhuis) en leveren van maaltijden uit restaurant, medische permanentie,wassalon, kapster, kinesist en schoonheidsspecialiste, afvalophaling.

Elektriciteitskeuring conform A.R.E.I.
Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, 
stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning
Geen overstromingsgevoelig gebied.
EPC: 115,25 kWh/m², energielabel B.
Syndicale bijdrage (incl. comfort-en zorgdiensten): 75 € per maand.


Wenst u meer info of een bezoek?
Contacteer Philippe Van Peteghem: GSM 0467/04.33.11 - Email: philippe@ocvastgoed.be 

 • Algemeen
 • Interieur
Olivier Coppoy
M: olivier@ocvastgoed.be
T: +32 475 33 02 46