Prachtig duplex appartement op topligging

Gentsesteenweg 65, 9900 Eeklo

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2011
 • Referentie:
  LA058
 • Prijs:
  € 265.000

Dit prachtig duplexappartement geniet een uiterst vlotte bereikbaarheid; zowel met de wagen als openbaar vervoer (halte aan de deur, station in de nabijheid), winkels op wandelafstand, alsook scholen vlot te bereiken.
Het appartement bestaat uit een ruime, gezellige living met directe toegang tot een zonovergoten balkon, een geïnstalleerde, open keuken met eetplaats, een berging en toegang tot het tweede balkon.
Op de verdieping zijn 2 zeer ruime slaapkamers, beide voorzien van op maat gemaakte kasten, wat resulteert in een optimaal ruimtegebruik. In de badkamer is een ligbad met douchescherm, een lavabo, een toilet en een aansluiting voor de wasmachine.
Het appartement is perfect instapklaar, en afgewerkt met duurzame kwaliteitsmaterialen.
Gemeenschappelijke fietsenstalling en berging. Achteraan het terrein ligt ook een gemeenschappelijk (speel)tuintje!

Elektriciteit conform het AREI, EPC 104,88 (warmtepomp, lage verbruikskosten!). 75 euro syndicuskosten/maand. Lift aanwezig. Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebieden, vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied.

Aankoopverplichting autostaanplaats 10 000 euro.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 471 80 62 05