Volledig gerenoveerde woning aan de Stationswijk

Georges Martensstraat 19, 9800 Deinze

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  JVC-163 Georges Martensstraat 19, 9800 DeinzeCC
 • Prijs:
  € 339.000

Wenst u een bezoek of meer informatie contacteer Joan: 0484827392 of joan@ocvastgoed.be.

Deze gerenoveerde woning ligt aan de Stationswijk van Deinze dat gekenmerkt is  door zijn heropleving en nieuwbouwprojecten.

De Georges Martenstraat beschikt over veel parkeermogelijkheden voor de deur. De woning is volledig gerenoveerd met hoogwaardige producten. Ze beschikt dan ook over Vier slaapkamers van 18,3, 15,7 m2, 12,03 m2 en 11 m2. Deze rijwoning beschikt tevens over een twee aparte douchekamers, aparte badkamer met vrijstaand bad met dubbele lavabo. In de nachthal is er  voorziening voor zowel wasmachine als droogkast. De woning beschikt ook over twee toiletten van Villeroy & Bosch met een Geberit hangsysteem. De platte dak zijn geïsoleerd met 20 cm isolatie, de vloer is geïsoleerd met 6 cm isolatie. De ramen werden allemaal vernieuwd met hoogrendementsglas. Alle technieken waaronder elektriciteit, centrale verwarming, waterleidingen en afvoer zijn volledig vernieuwd en conform. De schakelaars en stopcontacten zijn allemaal van het merk Niko. Beneden is er distributie voorzien op drie plaatsen en in elke kamer.

Op de gelijkvloerse verdieping beschikt de woning over een leefruimte bestaande uit een eetplaats, zithoek en leefkeuken met achteraan een ruime koer van 25m2. De leefruimte is uitgerust met parket. De keuken is uitgerust met een enkele lavabo en de nieuwste Siemens-toestellen (oven, vaatwasmachine, frigo met diepvriesvak, dampkamp en keramische kookplaat). Met de koer zuidwest gericht kan je vanaf ‘s middags genieten van de stralende zon. De volledige koer is uitgecementeerd.

Op de eerste verdieping bevindt zich 2 slaapkamers, douchekamer en badkamer. In de badkamer is een nieuwe Bulex geïntstalleerd. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo en een bad van Durant met sproeikop.

Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee slaapkamers en een aparte douchekamer.

EPC: 214 kwh/m2 jaar
Stedenbouwkundige informatie: in aanvraag 15 juni 2020

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Joan Van Canegem
M: joan@ocvastgoed.be
T: +32 484 82 73 92