Penthouse Residentie Roosevelt

Joannes Huyslaan 2, 8790 Waregem

 • Type:
  Penthouse
 • Bouwjaar:
  2020
 • Referentie:
  NS-020 Residentie Roosevelt 3.4
 • Prijs:
  € 255.000

Oplevering fase 2 gepland eind 2020! Voor meer informatie of een bezoek aan het modelappartement, bel Nathan: 0470 06 80 15 of mail naar nathan@ocvastgoed.be 

Prachtig appartement (75 m²) op de 3de verdieping van Residentie Roosevelt. Topligging in Waregem. Indeling: 1 slaapkamer, leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een volledig uitgeruste keuken, een toilet, een ruime berging, een badkamer met inloopdouche en een dubbele wastafel, 2 grote terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte en 1 aangrenzend aan de slaapkamer). Er is in het gebouw een lift aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse staanplaats en/of ondergrondse garage of staanplaats met private kelderberging. 

De bouwheer zal zich zelf vestigen in dit project dus je mag zeker zijn van kwaliteit. Er zijn in dit project grote budgetten voorzien. De wet Breyne is niet van toepassing. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (21% btw) en het grondaandeel onder registratierechten (10%). Nog 13/21 beschikbaar.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, geen overstromingsgevoelig gebied.
Vraagprijs: €255.000 excl. kosten

 • Algemeen
 • Interieur
Nathan Sierens
M: nathan@ocvastgoed.be
T: +32 470 06 80 15