Open bebouwing met zicht op de velden te Zottegem

Rodestraat 119, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1971
 • Referentie:
  DJ087
 • Prijs:
  € 325.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze rustig gelegen en solide open bebouwing is een woning van het type bungalow welke dateert uit de jaren '70 en bevindt zich in de Rodestraat, zeer vlot bereikbaar, zicht op groen en uiterst rustig gelegen!
Indeling: gelijkvloers: inkomhal, gezellige leefruimte en eetplaats met houthaard, voorplaats/2e leefruimte met houtkachel, 3 ruime slaapkamers, badkamer met nieuwe inloopdouche en lavabo, afzonderlijk toilet, gedeeltelijk geïnstalleerde keuken met zicht op de tuin, veranda met zonnewering, tuin met knap vergezicht.
Eerste verdieping: ruime slaapkamer onder het dak, zolderruimte.
De woning staat volledig op kelder: ruime garage met smeerput, grote bergruimte, wasplaats, chauffageruimte, toilet.
De constructie van het gebouw is volledig in betonnen gewelven, deze woning is op te frissen/te renoveren doch zeer solide en zeer gunstig gelegen! Centrale verwarming op stookolie, EPC: 897.
Geen vergunning, landschappelijk waardevolle agrarische gebieden/natuurgebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78