Ruim gelijkvloersappartement inclusief garage en terras van 60 m² vlakbij het Park van Breivelde 

Grotstraat 28-30, 9620 Zottegem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2010
 • Referentie:
  LJ011C
 • Prijs:
  € 249.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Laureen Jacquet van OC Vastgoed via 0478835814 of via laureen@ocvastgoed.be .
Het gelijkvloersappartement is gelegen in een rustige omgeving te Grotenberge, doch dichtbij belangrijke invalswegen en het centrum van Zottegem met zijn winkels. 
Het bevindt zich op slechts 200m van het park van Breivelde, met zijn vijvers, wandelpaden en romantisch kasteeltje. Alsook op wandelafstand van verschillende scholen. 

Indeling: ruime inkomhal, privatieve ingang met hal waarna er een glazen deur uitmondt in de lichtrijke woonkamer met groot schuifraam en toegang tot het uitgestrekte terras (60m²), open geïnstalleerde keuken met aangrenzend een berging voor provisie en wasmachine en droogkast, 2 grote slaapkamers, badkamer met lavabomeubel, ligbad, douche, toilet en een tweede apart toilet. 
Gemetste garagebox inbegrepen (met sectionaalpoort en zijdeur). 
Het appartement is instapklaar en voldoet aan alle noden van een hedendaags gezin, wat resulteert in een gunstig EPC.

EPC: 176
Geen overstromingsgevoelig gebied
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht; Geen Verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende oeverzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed.

 • Algemeen
 • Interieur
Laureen Jacquet
M: laureen@ocvastgoed.be
T: +32 478 83 58 14