Luxueus nieuwbouwapp. met 2 terrassen, topligging centrum Geraardsbergen

Oudenaardsestraat 37, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2017
 • Referentie:
  NL075
 • Prijs:
  € 475.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de luxueuze nieuwbouwresidentie 'Geraldis', pal in het bruisende stadscentrum van Geraardsbergen en op enkele passen van het station. De eigenaars namen hun intrek in het appartement in 2017 en werkten het af met de meest hoogwaardige en kwalitatieve materialen. 
De indeling is als volgt: ruime inkomhal met vestiairemogelijkheid, gastentoilet, ruime en lichtrijke woonkamer toegankelijk via glazen deur, open keuken met natuursteen werkblad en voorzien van alle inbouwtoestellen, aangrenzend een praktische berging, een master bedroom met inbouwkast, een tweede slaapkamer en een badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche.
Eén terras aan de straatzijde en één groot terras aan de achterzijde voorzien van alle privacy en met wijds zicht over Geraardsbergen.
Kelderberging inbegrepen. Optioneel kan een garage en/of autostaanplaats op nivo -1 aangekocht worden. Lift aanwezig.
Topper voor wie exclusief wil wonen! Verkoop onder registratiestelsel.
Alle gordijnen inbegrepen (nieuw van 2019, twv. +/- € 7.500), volledig geïsoleerd, aluminium ramen met super isolerende beglazing en muggenramen, centrale verwarming op aardgas, toilet aangesloten op regenwater, waterverzachter aanwezig.
EPB: 73,89 kWh/m² - E-peil: 53. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 26/05. Niet overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 497 74 52 15