Lichtrijk 3 slpk appartement op de markt van de Panne

Markt 17, 8660 De Panne

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1974
 • Referentie:
  DS0053C
 • Prijs:
  € 215.000


Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Seys op 0491/06.97.30. Dit ruim kust-appartement met 3 slaapkamers heeft een bewoonbare oppervlakte van 122 m2 + 10 m2 aan terrassen. Doordat het gebouw naar het zuiden is georiënteerd is er de hele dag een aangename lichtinval. Hierdoor is de EPC-waarde zeer gunstig.
Gelegen pal in het centrum, nabij de winkelstraat, is dit een ideale uitvalsbasis. De royale leefruimtes maken dit appartement perfect geschikt voor vaste bewoning. Dergelijke woonoppervlaktes zijn werkelijk uitzonderlijk.

De indeling is als volgt: Inkomhal, keuken, berghok, lichtrijke leefruimte, badkamer en 3 slaapkamers. Er is ook een terras langs voor, met zicht op de markt van de panne. Langs achter is er ook een klein terrasje met opbergruimte.

Het appartement dient echter eens opgefrist te worden. De ramen zijn vernieuwd. De elektriciteit is conform het AREI. Er zijn in het gebouw geen zware werken in het vooruitzicht. Daarnaast werden de bedragen voor de isolatie van het dak reeds opgevraagd. De maandelijkse kosten van het appartement liggen rond de 76 euro/maand.

KI: 1336, CV: Stookolie, EPC: 149 kwh/m2jaar.
Woongebied, vergunning uitgereikt, voorkooprecht, geen rechterlijke herstel of bestuursmaatregelen opgelegd en geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Daan Seys
M: daanseys@ocvastgoed.be
T: +32 491 06 97 30