Recent gerenoveerde halfopen bebouwing te Lede

Grotekapellelaan 71, 9340 Lede

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  LJ010CC
 • Prijs:
  € 245.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Laureen Jacquet van OC Vastgoed via 0478835814 - Deze volledig gerenoveerde halfopen bebouwing is rustig gelegen doch zeer vlot bereikbaar. Scholen, winkels, openbaar vervoer bevinden zich in de nabijheid! Alsook is de woning gelegen op een boogscheut van het centrum van Lede en op slechts 6,5km van centrum Aalst.

Indeling: inkomhal, lichtrijke woonkamer met aansluitende eetplaats, ruime geïnstalleerde keuken, berging, toilet en garage. 
Op de eerste verdieping is er een badkamer met lavabomeubel alsook een tweede toilet. Verder zijn er 2 slaapkamers en een grote zolder aanwezig.
Aan de zijkant van de woning is een oprit met extra staanplaats. Rond de woning is er de mogelijkheid om een tuin te voorzien.
Er is een droge kelder aanwezig.
De woning is ideaal voor mensen die een vrij beroep uitoefenen of er hun kantoor willen vestigen.

Centrale verwarming op aardgas.
EPC: 599 kWh/m²
Stedenbouwkundige inlichtingen: Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Geen overstromingsgevoelig gebied.

 • Algemeen
 • Interieur
Laureen Jacquet
M: laureen@ocvastgoed.be
T: +32 478 83 58 14