Prachtig herenhuis op toplocatie

Rijselstraat 9B, 8800 Roeselare

 • Type:
  Handelspand
 • Bouwjaar:
  1964
 • Referentie:
  NS-012 Rijselstraat 9B, 8800 Roeselare
 • Prijs:
  € 750.000

Wenst u meer informatie of wenst u een bezoek te brengen aan dit pand? 
Contacteer dan Nathan - OC Vastgoed via nathan@ocvastgoed.be of op het nummer 0470 06 80 15. 

Sinds 1978 is dit prachtige pand de thuisbasis voor kleermakershuis Hertex. Het is een herenhuis dat kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Zo is het met de mooie etalages uiterst geschikt om een nieuwe handelszaak in uit te baten. Daarnaast leent het zich ook tot vrije beroepen. Voor wie eerder iets zoekt in de hospitality sector kan dit ook een zeer interessant zoekertje zijn. Door handig gebruik te maken van de ruimtes is het namelijk perfect mogelijk om een B&B uit te baten. 

Doorheen het herenhuis is er gewerkt met kwalitatieve materialen. Er werd gewerkt met natuursteen, mozaïekparket aen visgraatparket.
Indeling: 6 slaapkamers (waarvan 1 kinderkamer), 2 badkamers (1x bad + dubbele lavabo & 1x douche), 3 toiletten, zeer ruime kelder, afstandbedienbare poort, geïnstalleerde keuken, visvijver met filter, en ten slotte een zuid-oost gerichte tuin 

Vaak brengt dergelijk pand verschillende problemen met zich mee, maar dit is hier niet het geval. Zo is het dak in goede staat en werden er reeds belangrijke renovaties gedaan (dakgoten, kapellen, ramen...). Daarom is het momenteel een echte buitenkans!!! 
Handelsruimte van +200m2 met vernieuwde LED-verlichting. Camerabewaking en alarmsysteem reeds voorzien. 

Overname handelsfonds mogelijk. 

Centrale verwarming op aardgas. 
De handelsruimte is ook toegankelijk voor mensen met een beperking. 

Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag sinds 08/05.

 • Algemeen
 • Interieur
Nathan Sierens
M: nathan@ocvastgoed.be
T: +32 470 06 80 15