Prachtige instapklare villa met aparte woonentiteit en zicht op de velden!

Diksmuidse Heirweg 12, 8210 Zedelgem

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1994-2016
 • Referentie:
  AB128C
 • Prijs:
  € 649.000

Deze instapklare villa, bestaande uit twee aparte woonentiteiten is fantastisch gelegen op een perceel van 1.200m² dat uitgeeft op de velden en vlakbij het Vloethemveld. De woning ligt op enkele minuutjes van centrum Zedelgem en belangrijke invalswegen.
De villa is opgedeeld in twee volwaardige wooneenheden, waarvan één gedeelte erkend is als vakantiewoning ("Villa Flandria Brugensis") en ook zo wordt verhuurd. Dit gedeelte werd nieuw gebouwd in 2016 en omvat op het gelijkvloers een aparte inkom met een polyvalente ruimte (met projector, surround systeem, whiteboard,...) en een slaapkamer met badkamer en toilet. Op de eerste verdieping vinden we een dakterras, twee slaapkamers met een badkamer en twee toiletten.

Het ander gedeelte dat momenteel als privé-woonst wordt gebruikt werd ook opgeknapt en is goed onderhouden. De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er een geïnstalleerde keuken, badkamer met ligbad en douche, aparte wasplaats, ruime slaapkamer en de woon-en leefruimte met een houtkachel. Indien gewenst kan de houtkachel perfect verwijderd worden aangezien er reeds een overspanning is. De eerste verdieping: 3 slaapkamers, een bureelruimte en badkamer met douche en lavabo.
De volledig zuidgerichte tuin beschikt over een ruim terras met prachtige vergezichten.
Overdracht handelsfonds vakantiewoning en installaties mogelijk op aanvraag. De huuropbrengsten voor louter het vakantiegedeelte bedroegen in 2019; 30.000 euro. Voor dit jaar worden de inkomsten geraamd op 40.000 euro.

Extra: CV op aardgas (2016), houten ramen en gevelbekleding in padoek (2016), aparte ingangen, mooie opbrengsten vakantieverhuur, totale beveiliging, voorzieningen voor zonnepanelen...
EPC 284 kWh. Elektrische installaties conform! Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 4 maart 2020. 

Indien interesse contacteer Arne op 0476 38 87 12.

 • Algemeen
 • Interieur
Olivier Coppoy
M: olivier@ocvastgoed.be
T: +32 475 33 02 46