Uniek gelegen bouwgrond (OB) op +/- 3.275m² te Geraardsbergen

Boelarebos 9+, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Bouwgrond
 • Referentie:
  DJ074
 • Prijs:
  € 190.000

Voor meer informatie, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78 - U kan de beschikbare documenten downloaden via de website www.ocvastgoed.be.
Deze bouwgrond is bedoeld voor een woning type open bebouwing, de grond is gelegen aan het einde van de straat "Boelarebos" en grenst eveneens aan het gelijknamige bos.
Het perceel dient bekeken te worden als 2 aparte kavels: 975m² bouwgrond, gelegen in woongebied met landelijk karakter & 2.300m² weide, gelegen in natuurgebied (grenzend aan het bos).
Bouwvoorschriften: breedte huis vooraan: 8m - breedte huis achteraan: 12m - diepte huis: 15m (indien kroonlijsthoogte: max. 6,2m) - diepte huis: 20m (indien kroonlijsthoogte: max 4,0m).
Ter illustratie werd een ontwerp van een mogelijks te bouwen woning toegevoegd, er zijn uiteraard tal van andere mogelijkheden, indien er rekening gehouden wordt met de voorschriften.
Deze grond is volledig bouwklaar: gasaansluiting, riolering, telenet, grondonderzoek reeds aanwezig.
Vergunning, Woongebied met landelijk karakter, natuurgebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning. Geen risicozone voor overstromingen.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 474 25 55 78