Recent duplex appartement (2015) met 2 terrassen

Kattenberg 35, 9620 Zottegem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2015
 • Referentie:
  LJ006C
 • Prijs:
  € 299.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Laureen Jacquet van OC Vastgoed via 0478 83 58 14 of via laureen@ocvastgoed.be.
Het appartement is gelegen in een rustige omgeving te Erwetegem, doch dichtbij belangrijke invalswegen en het centrum van Zottegem met zijn winkels. Het bevindt zich op de tweede en derde verdieping van een kleinschalige nieuwbouw-luxeresidentie "De Kattenberg", bestaande uit 6 entiteiten, met bijhorende private garages en autostaanplaatsen.

Dit zeer ruime en lichtrijke appartement bevat 3 slaapkamers, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een keuken die volledig is uitgerust, 2 toiletten, een berging, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, 2 terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte en 1 aangrenzend aan de eetplaats). Er is in het gebouw een lift aanwezig. Dit alles vormt een energiezuinig geheel. Bij de woning hoort een privatieve garagebox. 

E-peil 71
Stedenbouwkundige inlichtingen: Vergunning Uitgereikt; Woongebied met landelijke karakter; Geen gerechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht; Verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed.

 • Algemeen
 • Interieur
Laureen Jacquet
M: laureen@ocvastgoed.be
T: +32 (0) 478 83 58 14