Handelspand in nieuwstaat op topligging met bovenliggende woning met 2 slaapkamers

Elzelestraat 100, 9600 Ronse

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  AP015
 • Prijs:
  € 259.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be

Op een sterk commerciële locatie bevindt zich deze nieuw gebouwde frituur met woonst. Hier kan de combinatie wonen-werken heel gemakkelijk gemaakt worden. Het pand werd reeds grotendeels gerenoveerd, ze dient nog in slechts enkele ruimtes verder afgewerkt te worden. Er is ook voldoende parkeergelegenheid in de straat.

Het handelsgedeelte bestaat nu uit een nieuwe frituur. Deze kan eenvoudig omgevormd worden voor andere beroepsmatige doeleinden. Dit is een zeer interessant pand op een commerciële toplocatie voor wie een frituur/handelspand wil uitbaten.

De indeling is als volgt: we komen binnen via de handelszaak van 40m², aanpalend aan deze ruimte bevindt zich de hall naar de toiletten, de 2 werkruimtes en achteraan een berging/stockageruimte.
Op de 1e verdieping bevindt zich enerzijds de nog af te werken nieuwe badkamer met aanpalende dressing/berging. Anderzijds vinden we hier ook de ingerichte keuken terug en de gezellige leefruimte met trap naar de tweede vedieping.
Op de 2e verdieping bevinden er zich 2 volwaardige slaapkamers.
Dankzij de zolderruimte in de dakverdieping is er aan bergruimte geen gebrek.

CV: Gas
Opp: 104 m² / EPC 196 /  Bwo: 243 m²
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Effectief overstromingsgevoelig gebied.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Alexander Pieters
M: alexander@ocvastgoed.be
T: +32 (0)476 62 30 37