Alleenstaande woning op 865m² vlakbij centrum Zottegem

Wurmendries 101, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1979
 • Referentie:
  DJ057CC
 • Prijs:
  € 275.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed via 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via de website www.ocvastgoed.be - Deze alleenstaande woning van het type bungalow is uiterst rustig gelegen in de doodlopende straat Wurmendries te Zottegem. Scholen, winkels, openbaar vervoer en het stadscentrum bevinden zich slechts op wandelafstand! Het betreft een woning gebouwd in 1979 en dit op een perceel van 865m².
Indeling: op het gelijkvloers (115m²): inkomhal, 2 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad en lavabo, afzonderlijk toilet, leefruimte met veel natuurlijke lichtinval, grote keuken met geïnstalleerde toestellen, ruime veranda met trap naar de tuin. De tuin bevindt zich achteraan de woning, er is een bijgebouw/tuinberging aanwezig. Vooraan de woning zijn er verschillende parkeerplaatsen.
De woning is volledig onderkelderd, in de kelder (85m²): berging met voorzieningen wasmachine, droogkast en douchecabine, garage voor 2 wagens.
Er is een zolder, deze is bereikbaar via een luik, het dak bestaat uit stormpannen en een onderdak, de zoldervloer is reeds geïsoleerd.
Centrale verwarming aanwezig, overal dubbel glas + rolluiken.
Geen vergunning uitgereikt, landschappelijk waardevol agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht aanwezig, verkavelingsvergunning. Mogelijk overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78