Woning met loodsen op 3.429m² te Zottegem

Faliestraat 110, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1935
 • Referentie:
  DJ061
 • Prijs:
  € 550.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Daan Janssens van OC Vastgoed op 0474 25 55 78. U kan de beschikbare documenten downloaden via onze website www.ocvastgoed.be - Deze eigendom bevindt zich langs de Faliestraat te Zottegem, vlot bereikbaar en vlakbij de dorpskern van Sint-Maria-Oudenhove. 
De vermelde prijs heeft betrekking op de totaliteit: 2 loodsen/ateliers, een bureel, een drooghangar en een woonhuis. De loodsen zijn gelegen in een zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO's, het woonhuis is gelegen in woongebied. De loodsen werden opgericht omstreeks 1980, de woning dateert van 1935. Totale oppervlakte: 3.429m² (2.968m² + 461m²).
De mogelijkheid bestaat om slechts een gedeelte van de volledige eigendom aan te kopen. Er kunnen eveneens nieuwe units opgetrokken worden op het terrein.
Indeling woning: op het gelijkvloers: hal, leefruimte, eetplaats, keuken, badkamer. Op de eerste verdieping: 3 slaapkamers + een 4e kleinere kamer met vaste trap naar de zolder. De woning is volledig te renoveren / te slopen EPC: 1201. Langs de woning is een erfdienstbaarheid gevestigd richting de achtergelegen loodsen.
Vergunning uitgereikt, ambachtelijke bedrijven en kmo's, woongebieden, landschappelijk waardevol agrarische gebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78