Ruime Bungalow in landelijke omgeving

Donkweg 1, 9660 Zegelsem

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  LJ009
 • Prijs:
  € 395.000

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Laureen Jacquet van OC Vastgoed op 0478 83 58 14 of laureen@ocvastgoed.be.- Deze alleenstaande woning is uiterst rustig gelegen doch vlot bereikbaar via invalswegen zoals de N415 en de N8 . Winkels en het openbaar vervoer in de nabijheid. Het betreft een zeer goed onderhouden bungalow en dit op een perceel van 1986 m².
Indeling: inkomhal, woonkamer met aansluitende eetplaats, keuken met geïnstalleerde toestellen, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad alsook douche en lavabo, toilet, ruime garage voor 2 wagens. Bovendien is er een berging waar, indien gewenst, een trap kan geplaatst worden naar een volledig tweede verdiep. De tuin bevindt zich achteraan de woning, er is een tuinhuis aanwezig.  Achteraan aansluitend de tuin, bevindt zich een weiland. Vooraan de woning is er een lange oprit die kan dienen tot extra staanplaats.

Vergunning uitgereikt, agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht aanwezig, verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig. EPC: 637

 • Algemeen
 • Interieur
Laureen Jacquet
M: laureen@ocvastgoed.be
T: +32 478 83 58 14