Prachtige recente woning met grote tuin

Smissestraat 9, 8582 Outrijve

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  AP012
 • Prijs:
  € 365.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Alexander van OC Vastgoed: 0476 62 30 37 of alexander@ocvastgoed.be

In het gezellig landelijke Outrijve, deelgemeente van Avelgem, bevindt zich deze volledig vernieuwde vrijstaande woning. De gevel doet niet vermoeden dat hierachter een fantastisch ruime woonst schuilt. De totaalrenovatie werd uitgevoerd in 2018 en vergt nog juist de afwerking van de gevel.

Een inkomhal met opvallende mezanine als bureel doet je onmiddellijk vermoeden dat dit geen nieuwbouw is zoals er dertien in een dozijn gaan. De leefruimte biedt openheid en veel ruimte en licht. Hierachter werd een volledig nieuwe ruimte met leefkeuken opgetrokken van waaruit je ook contact hebt met het terras en tuin. Ideaal om je gasten te imponeren tijdens een zomerse apero of een winterse bbq! Via de wasplaats kom je terecht in een, op zijn minst, grote garage (plaats voor 4 wagens). De buitenafwerking betreft gepolierde beton en een gazon.
De 1e verdieping telt een grote slaapkamer en een hele ruime badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel.
De zolderverdieping herbergt nog 2 volwaardige kinderkamers.

Deze eigendom is een juweeltje! Zeker uw bezoek waard!

CV: Gas
Opp: 538 m² / EPC 272 /  Bwo: 223 m²
Stedenbouwkundige inlichtingen: bouwvergunning, geen verkavelingsvergunning, woongebied, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd.
Niet overstromingsgevoelig.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Alexander Pieters
M: alexander@ocvastgoed.be
T: +32 (0)476 62 30 37