Instapklare woning met 4 slpk en grote garage op rustige ligging

Schilderken 7, 9620 Zottegem

 • Type:
  Woning
 • Referentie:
  NL067
 • Prijs:
  € 265.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan de reeds beschikbare attesten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Deze woning is gelegen in het immer rustige Sint-Maria-Oudenhove, op wandelafstand van het Sint-Hubertusplein waar er een supermarkt, bakker, frituur,... terug te vinden is. Het is tevens op een vijftal minuten rijden van het station en centrum van Zottegem en het centrum van Brakel.
De woning onderging de laatste jaren reeds een grote make-over en is bijgevolg perfect instapklaar. Het betreft nog wat afwerkingszaken die moeten gebeuren.
Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke woonkamer met sierschouw, een open keuken voorzien van alle toestellen, twee bergruimtes en een toilet. De verdieping telt twee ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten, één kleine kamer en een badkamer. De zolder werd volledig afgewerkt als master bedroom, tevens met inbouwkasten.
Grote garage van +/- 110m² met dubbele poort, ook ideaal als werkplaats voor een zelfstandige (in bijberoep) of voor stockage. Terras en Zuid-West georiënteerden tuin voorzien van alle privacy.
CV op aardgas, vernieuwd in 2018. Dak met onderdak en isolatie, vernieuwd in 2015. Keuken vernieuwd in 2018. Aluminium ramen met rolluiken, vernieuwd in 2015.
EPC: 292 kWh/m² (dateert van voor de verbouwingen). Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag sinds 29/10. Niet overstromingsgevoelig gebied.
 

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 (0)497 74 52 15