Prachtige instapklare villa te koop op de Heide

Heikewip 9, 9250 Waasmunster

 • Type:
  Villa
 • Bouwjaar:
  1990
 • Referentie:
  PH 151N
 • Prijs:
  € 769.000

Deze prachtige villa (400m2 bewoonbare oppervlakte) is gelegen op de Heide in Waasmunster en schept een oase van rust.
Het terrein van maar liefst 3345 m2 is omsloten door een mooie haag, en automatische aluminium poort. De tuin is professioneel aangelegd en tot op heden perfect onderhouden, telt twee tuinhuizen en is overal voorzien van lantaarns met spaarlampen en een sproeisysteem met sprinklers. De oprit geeft toegang tot de garage met automatisch sectionale poort, groot genoeg voor 2 wagens en extra bergplaats. De garage geeft toegang tot de keuken.
Bij binnenkomst van de woning krijg je onmiddellijk de spatieuze indruk die over de gehele woning kenmerkend is. Een ruime inkomhal geeft uit op de keuken, eetruimte en woonkamer. Deze laatste geven ook toegang tot de ruime veranda met zicht op de tuin. Daarnaast is er ook een prachtige biljartruimte die naar eigen wil kan worden benut. Over de gehele benedenverdieping werden hoogwaardige en duurzame vloeren in natuursteen gebruikt. Tot slot is de benedenverdieping uitgerust met automatische zonwering en zonneluifels. De gehele woning is uitgerust met ledverlichting.  
De bovenverdieping kent een perfect onderhouden massieve parket. De lichtrijke overloop geeft toegang tot maar liefst 5 slaapkamers, die overal zijn uitgerust met ingebouwde kasten op maat, velux met verduistering en vliegenraam.  Daarnaast is er een badkamer met douche en dubbel badkamermeubel. De tweede badkamer telt een douche, ligbad met massagestralen en dubbele lavabo. Tot slot is er een dressing met ingebouwde kasten.
Extra: Alarmsysteem met sensoren, videofonie, putwater (gondwater), dak in perfecte staat (controle met drone), overal ledverlichting, automatische zonwering en zonneluifels, overal maatwerk kasten en dressings, radiators met thermostatische kranen, verwarming op mazout met zeer zuinige Viessmann ketel, energiezuinige woning!
EPC: 281, Elektrische keuring slechts 3 kleine opmerkingen!
Stedenbouwkundige inlichtingen:
Bestemming: Woonpark
Bouwvergunning uitgereikt: JA
Verkavelingsvergunning: NEEN
Overstromingsgevoelig gebied: NEEN
Voorkooprecht: NEEN
Rechterlijke herstelmaatregel: geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voor meer info of een bezoek contacteer Philip OC Vastgoed via philip@ocvastgoed.be of op het rechtstreeks nummer 0475 75 72 51.

 • Algemeen
 • Interieur
Philip Heirbaut
M: philip@ocvastgoed.be
T: +32 (0)475 75 72 51