2 appartementen met handelsgelijkvloers te Geraardsbergen

Schendelbekeplein 3, 9500 Geraardsbergen

 • Type:
  Appartement
 • Referentie:
  DJ049CCC
 • Prijs:
  € 520.000

Het eerste appartement is een tweeslaapkamer appartement, met een afzonderlijke toegang, dit appartement is momenteel verhuurd. Dit appartement omvat: inkomhal, geïnstalleerde keuken, lichtrijke leefruimte met aansluitend groot terras, bergruimte, bureau, 2 slaapkamers, toilet en badkamer.
Het tweede appartement is een éénslaapkamer appartement, enkel toegankelijk via de horecazaak. Het éénslaapkamer appartement werd volledig vernieuwd en omvat: een geïnstalleerde keuken, lichtrijke leefruimte, dressing/bureau, slaapkamer met aansluitende badkamer met douchebad en dubbele lavabo, afzonderlijk toilet.
Restaurant "Borrenhof" bevindt zich op het Schendelbekeplein recht tegenover de kerk van Schendelbeke, het restaurant is uiterst vlot bereikbaar en er is heel wat parkeergelegenheid in de buurt.
Het restaurant met feestzaal wordt te koop aangeboden samen met de 2 appartementen welke zich boven het restaurant bevinden. Het gezellige restaurant is een goed draaiende zaak met heel wat mogelijkheden: er is een capaciteit van 190 personen, een groot terras, een tuin waar uw receptie kan plaatsvinden, een speeltuin voor de kinderen, feestzaal (familiefeesten, communie, rouwmaaltijden, ...). De totale oppervlakte van het restaurant bedraagt 150m² + de veranda 60m².
Er is een grote geïnstalleerde industriële keuken met met frigo- en diepvriescel, afgesloten afwasgedeelte, aansluitende bergruimte, ... De totale oppervlakte van de keuken bedraagt 90m².
Mogelijkheid tot aankoop/overname roerende goederen en inboedel.
Vergunning, woongebieden, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Daan Janssens
M: daan@ocvastgoed.be
T: +32 (0)474 25 55 78