Bredestraat Kouter 40, 9920 Lovendegem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2005
 • Referentie:
  KRD-1831C
 • Prijs:
  € 227.000

Deze nabij de belangrijkste invalswegen (N9/R4/E40 en E17) en toch rustig gelegen, 2 slaapkamer appartement mét zuid-oost gerichte koer is een 'must have' voor gezinnen of starters welke opzoek zijn naar hun droomwoning in de regio van Lovendegem. De residentie is gebouwd in 2004 en opgeleverd een jaar nadien, ze geniet ook van een lift, een opbergruimte voor fietsen en een gemeenschappelijk stuk tuin mét gemeenschappelijke parking (5 a 6 staanplaatsen) voor vrienden of familie. Het appartement welke gelegen is op de gelijkvloers verdieping van deze residentie is uiterst goed onderhouden en geniet van duurzame afwerkingsmaterialen zoals de prachtige vloertegels, een open volledig uitgeruste keuken en een gezellige zithoek met alle voorzieningen. De koer begeeft zich aan de achterzijde van het appartement en is zuid-oost gericht. De centrale verwarming kan men bedienen adh van een thermostaat en is aangesloten op een gasinstallatie (Vaillant). De indeling van het appartement is als volgt: inkom met gastentoilet, toegang tot de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer. Vervolgens komen we in de ruime woonkamer waar er een overvloed aan lichtinval heerst. De open keuken geniet van kwalitatieve toestellen en loopt over in de woonkamer en de zithoek waar het gezellig vertoeven is. Ook kan je hier een technische ruimte vinden waar alle voorzieningen weggewerkt zijn en waar men de was- en droogmachine kan plaatsen. Ook is deze ruimte een handig gegeven omdat je er allerhande spullen kan opbergen. Verder kan je een apart toilet vinden. De eerste slaapkamer mét toegang tot het terras. Hiernaast bevindt zich de tweede en bovendien zeer ruime slaapkamer. Overig vind je de badkamer met ligbad/douche en lavabo terug. 
De woning geniet van ventilatiesysteem type C en is uiterst energiezuinig! Aan de linkerzijde van de residentie kan je met de wagen naar de achterliggende ingesloten garageboxen rijden en daar de wagen parkeren optie tot aankoop garage 25.000 euro. Bezoekers zijn welkom op de parking van de residentie welke mede achteraan gelegen is. Vooraan de residentie bestaat er ook een parkeer mogelijkheid.
Belangrijke troeven: De woning is gelegen op een paar kilometer van de oprit R4 (woon-werkverkeer) en nabij alle nutsvoorzieningen zoals slagers, bakkers, apotheek, warenhuizen (delhaize,etc), een bibliotheek. Ook het kleuter, lager, middelbaar -campussen  zijn om de hoek te vinden. De lijnbus stopt op 50 meter van de residentie.
Kortom, laat u verleiden door deze parel en vraag snel uw bezoek aan bij Karen van OC Vastgoed op het nummer: 0494 61 60 93 of Karen@ocvastgoed.be. 
Vergunning Uitgereikt; Woongebied; Geen gerechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd; Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig; Geen verkavelingsvergunning; Geen overstromingsgevoelig gebied; Geen afgebakende overzone; Geen beschermd/geïnventariseerd erfgoed. EPC certificaat: EPC 195 KWh/m2 nr: 20121019-0001233320-00000001-7

 • Algemeen
 • Interieur
Karen Rigole
M: karen@ocvastgoed.be
T: +32 (0)494 61 60 93