Ruim gelijkvloersapp. (108m²) met garage te Bevegem

Heilig Hartplein 6, 9620 Zottegem

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  1964
 • Referentie:
  NL063
 • Prijs:
  € 169.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Dit appartement bevindt zich in een rustige residentie "Egmont" aan het Heilig Hartplein te Bevegem. Op wandelafstand zijn er verschillende scholen, de sportinfrastructuur van de Bevegemse Vijvers, het station en het winkelcentrum van Zottegem, Z-park,...
Men betreedt dit ruime appartement via een inkomhal met inbouwkast, verder is er een lichtrijke woonkamer met schouwelement, ingerichte keuken, 3 slaapkamers (waarvan 1 zeer grote - kan ook gebruikt worden als bureau), ingerichte badkamer en een apart toilet.  Koertje (3m²) dat uitgeeft op de binnenplaats en de bijhorende garage en berging (samen 21m²), deze is toegankelijk via Bevegemkouter (naast NMBS-parking).
Het appartement kan onmiddellijk bewoond worden, maar vraagt met de tijd wel wat modernisering.
PVC ramen met dubbele beglazing en rolluiken, nieuwe CV installatie op aardgas.
EPC: 332 kWh/m². Woongebied, geen vergunning, geen verkavelingsvergunning, geen kooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 (0)497 74 52 15