LAATSTE Penthouse FASE 1 Residentie Roosevelt

Franklin Rooseveltlaan 47, 8790 Waregem

 • Type:
  Penthouse
 • Referentie:
  jvc-126C
 • Prijs:
  € 416.000

Nieuwbouwappartement te Waregem op het 3de verdiep (123,1 m²). Deze zeer ruime en lichtrijke penthouse bevat uit 2 slaapkamers, een ruime leefruimte met een overvloed aan natuurlijk licht, een keuken die volledig is uitgerust, een toilet, een berging, een badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel, 2 terrassen (1 aangrenzend aan de leefruimte van 34.96 m² en 1 aangrenzend aan de slaapkamers van 28.21 m²). Er is in het gebouw een lift aanwezig. Overal is er gewerkt met duurzame en kwalitatieve materialen. Dit alles vormt samen met de hoge afwerkingsgraad een energiezuinig geheel. Mogelijkheid tot aankoop van een bovengrondse autostaanplaats of en ondergrondse garage met private kelderberging. Bij de aankoop van de penthouse kunnen er nog verschillende afwerkingen naar eigen believen worden gekozen.

Onmiddellijk beschikbaar. De bouwheer zal zich zelf vestigen in dit project dus je mag zeker zijn van kwaliteit. Er zijn in dit project grote budgetten voorzien. De wet Breyne is niet van toepassing. Verkoop onder het wettelijk btw-stelsel (21% btw). Voor meer informatie of een bezoek bel Joan: 0484 82 73 92.

Stedenbouwkundige bestemming: woongebied, geen bouwovertredingen, bouwvergunning aanwezig, geen verkavelingsvergunning, geen recht van voorkoop, geen as-built attest, geen beschermd erfgoed, geen overstromingsgevoelig gebied.
Vraagprijs: €416.000 excl. BTW
 

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Joan Van Canegem
M: joan@ocvastgoed.be
T: +32 484 82 73 92