Uniek burgerhuis met ruime tuin op gunstige locatie

Molenstraat 178, 9900 Eeklo

 • Type:
  Woning
 • Bouwjaar:
  1932
 • Referentie:
  LA044
 • Prijs:
  € 390.000

Dit uniek burgerhuis geniet een gunstige ligging langs de N9 te Eeklo; winkels, openbaar vervoer en een vlotte bereikbaarheid! 
Via een ruime inkomhal wordt een onderscheid gemaakt tussen het private gedeelte van de woning, en een karakteristieke bureauruimte, welke vele mogelijkheden biedt voor wie wonen en werken wenst te combineren binnen een uniek concept. 
Eveneens is er nog een ruimte afgezonderd, welke eveneens dienst kan doen als praktijkruimte/polyvalente ruimte, extra slaapkamer,...
De uiterst ruime living met bar is opgedeeld in een zomer- en winterliving, met zicht op de zonovergoten tuin met terras en te renoveren zwembad.
Aangrenzend aan de living vinden we een geïnstalleerde keuken, met aangrenzend een doucheruimte, apart toilet en een wasplaats, alsook toegang tot de ruime garage.
Boven bevinden zich 5 ruime slaapkamers, een badkamer met bad, lavabomeubel en toilet en een toegang met een vaste trap tot een zeer ruime zolder, welke reeds deels ingericht is.

EPC 432, verwarming op mazout. Het platte dak werd in 2017 gerenoveerd. Stedenbouwkundige inlichtingen: woongebieden, geen vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Gelegen in niet-overstromingsgevoelig gebied. Bouwkundig erfgoed; burgerhuis, Archeologische zone; historische stadskern van Eeklo.

Voor meer informatie of een bezoek, contacteer Louise - OC Vastgoed via 0471 80 62 05.

 • Algemeen
 • Interieur
Louise Aers
M: louise@ocvastgoed.be
T: +32 (0)471 80 62 05