Luxueus nieuwbouwapp. met groot terras, garage en parkeerplaats

Bergstraat 111, 9450 Haaltert

 • Type:
  Appartement
 • Bouwjaar:
  2019
 • Referentie:
  NL062
 • Prijs:
  € 290.000

Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels - OC Vastgoed: 0497/74.52.15. U kan alle attesten bij verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.
Het appartement is gelegen in een rustige omgeving te Kerksken, doch dichtbij belangrijke invalswegen en het centrum van Haaltert met zijn winkels. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige nieuwbouw-luxeresidentie "Den Berg", bestaande uit 6 entiteiten, met bijhorende private garages en autostaanplaatsen.
Indeling: ruime inkomhal, via een glazen deur komt m'n in de lichtrijke woonkamer met groot schuifraam en toegang tot het Zuidgericht terras (36m²), open keuken voorzien van alle toestellen met aangrenzend een berging voor provisie en wasmachine en droogkast, 2 ruime slaapkamers, badkamer met lavabomeubel, ligbad en douche en een apart toilet. Lift aanwezig. Het terras is voorzien van alle privacy en heeft een prachtig zicht op de groene omgeving achteraan. Optioneel kan een private garagebox (met sectionaalpoort) en autostaanplaats aangekocht worden.
Het appartement is spiksplinternieuw en uitsluitend afgewerkt met kwalitatieve-luxematerialen.
Het voldoet aan de huidige energienormen: zonnepanelen, ventilatiesysteem, volledig geïsoleerd, driedubbele beglazing, hoogredementsketel verwarming,... Hierdoor valt het onder de  noemer "BEN" (Bijna Energie Neutraal), wat betekend dat de eigenaar de eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen moet betalen.
Verkoop onder BTW-stelsel.
E-peil: 15, EPB: 20,18 kWh/m². Woongebied met landelijk karakter + parkgebied, vergunning uitgereikt, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet overstromingsgevoelig.

 • Algemeen
 • Interieur
Documenten
Close popup

Gelieve uw gegevens op te geven om de documenten te downloaden.

Ik geef OC VASTGOED de toestemming om mijn gegevens verkregen via dit formulier te gebruiken en op te slaan. (GDPR)
Niels Leroy
M: niels@ocvastgoed.be
T: +32 (0)497 74 52 15